DÉ BIOLOGISCHE ADVIES WINKEL VAN VLAARDINGEN


‘Puur Natuurlijk’ is al meer dan dertig jaar dé bio-advieswinkel van Vlaardingen en omstreken.

 

Bij ons vindt u biologische producten van een hoge kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid assortiment van kruiden, vitaminen, natuurlijke geneesmiddelen en natuurcosmetica. Ook kunt u bij ons terecht voor heerlijke biologische versproducten. Ontbijten doe je met ons vers gebakken 100% natuurlijke brood en gezond koken met onze smaakvolle seizoensproducten. 

 

‘Puur Natuurlijk’ staat voor kwaliteit. Onze producten zijn niet bespoten en bevatten geen kunstmatige toevoegingen. Zo weet je precies wat je eet!

 

Wil je graag overstappen op natuurlijke vitaminen, een kwaaltje verhelpen met een natuurlijk geneesmiddel of die steeds terugkerende luchtweginfectie voorkomen in plaats van bestrijden? Kom dan gerust langs onze winkel voor advies. Wij hebben de kennis in huis om u goed te informeren en uw vragen te beantwoorden.  

 

Wij merken dat mensen steeds bewuster worden van wat zij eten. De vraag naar glutenvrije, suikervrije en veganistische producten is in korte tijd enorm gestegen. Daarom hebben wij ons assortiment sterk uitgebreid met veganistische producten, zoals vegan kaas, vleesvervangers, zuivel, broodbeleg, koekjes en andere vegan delicatessen.

 

Ook het assortiment glutenvrije producten is ruim, zoals brood, koek, gebak enz.


Biologisch op z'n best

De eigenaresse van ‘Puur Natuurlijk’, Marije van de Merwe, heeft een grote passie voor ‘Puur’ in de ruimste zin van het woord. Pure producten en pure aandacht. Geen kunstmatige toevoegingen en geen nutteloze adviezen. 

 

‘Weet wat je eet!’, is een uitspraak die Marije veelvuldig gebruikt. Hij heeft er ook dan zijn missie van gemaakt om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met pure producten. In zijn winkel valt daarom altijd wel iets te proeven of te smeren. 

 

Met haar ervaring als cateraar en opleidingen in natuurvoeding kan zij uitgebreid adviseren over voeding en natuurgeneeskunde.